Bereiding
- Maak een marinade van de mosterd, de olie, wat citroensap en de helft van de tijm.
-
Bestrijk de lamsboutplakken met de marinade en leg ze naast elkaar in een schaal. Laat het vlees 15 minuten afgedekt in de koelkast marineren.
-
Warm de grill of een grillpan voor.
-
Rooster het vlees in 15-20 minuten gaar en lichtbruin.
-
Maak de sperziebonen schoon. Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Breng het water met het stuk bouillontablet aan de kook en schenk dit over de couscous. Roer met een vork alles los en laat de couscous afgedekt 10 minuten wellen.
-
Maak de couscous op smaak met wat geraspte citroenschil en tijm.
- Serveer de couscous en de sperziebonen bij het vlees.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.