Bereiding
- Week de gelatine 10 minuten in ruim koud water.
-
Pers 1 sinaasappel uit.
-
Breng het sinaasappelsap aan de kook en los hierin de goed uitgeknepen gelatine op.
-
Roer dit door de kwark en maak het op smaak met de limonadesiroop.
-
Verdeel de massa over 2 schaaltjes en laat het opstijven.
-
Schil de overgebleven sinaasappel dik en snijd de partjes uit de vliezen.
-
Stort de puddinkjes op 2 borden en garneer met de partjes sinaasappel.
Variaties
Gebruik als plantaardig alternatief voor gelatine agar agar. Volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.