Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de spruitjes schoon en kook ze in weinig water in 5 minuten bijna gaar.
-
Schil het stukje gember en rasp grof.
- Maak de peper schoon en snijd fijn.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
-
Snijd de tofu in blokjes.
-
Rooster het sesamzaad in een droge pan.
-
Roerbak de gember, de peper en de knoflook kort in de hete olie.
-
Voeg de tofu toe en bak de blokjes op laag vuur mee.
-
Was de taugé en laat het goed uitlekken.
-
Voeg de spruitjes toe aan de tofu en warm ze goed door. Roerbak op het laatst de taugé mee.
- Serveer de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast. Maak er deze verrassende stamppot mee.
Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar.