Bereiding
            
                - Snijd de abrikozen in reepjes. 
- 
Maak de bosuien schoon en snijd in ringen. 
- 
Verwarm de helft van de margarine en bak hierin de bosuien zacht. 
- 
Voeg de zilvervliesrijst, specerijen en wat peper toe. Bak tot alle rijstkorrels glanzen. 
- 
Voeg het water, stukje bouillontablet, de rozijnen en abrikozen toe. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 
Maak de Chinese kool schoon en snijd in repen. 
- Verwarm de olie en bak de kool in enkele minuten gaar.
- 
Bak de pijnboompitten in een droge pan goudgeel.
- Laat de tofu uitlekken, snijd in blokjes, dep droog en bak in de rest van de margarine lichtbruin.
- 
Schep de tofu en de pijnboompitjes door de rijst. Warm het geheel goed door. 
- Voeg eventueel extra water toe. De rijst mag een beetje vochtig zijn. 
- 
Serveer de kool erbij.
 
        
        
		
            Variaties
            
                De koek- en speculaas kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.