Bereiding
- Breng het water aan de kook.
-
Doe de couscous in een kom en giet het water erover. Roer dit met een vork goed door elkaar en laat de couscous afgedekt 10 minuten wellen.
-
Maak de kool schoon en snijd in repen.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
-
Maak de bosuien schoon en snijd in ringen.
-
Verwarm de helft van de olie en bak hierin de knoflook zacht.
-
Bak de pijnboompitten al omscheppend mee.
-
Voeg de kaneel, het gemalen komijnzaad en wat peper toe. Bak dit mee tot het gaat geuren.
-
Schep de couscous en de bosuien erdoor en warm alles goed door.
-
Roerbak de kool in de rest van de olie in een paar minuten gaar.
-
Hak de cashewnoten grof en schep ze door de couscous. Serveer de kool erbij.
Variaties
Ook lekker met Chinese kool of rodekool.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.