Bereiding
- Pel het sjalotje en de knoflook. Rasp het sjalotje en pers het teentje knoflook uit.
-
Was de koriander en hak de steeltjes en blaadjes fijn.
-
Schil het stukje gember en rasp het.
-
Maak het gehakt aan met de sjalot, de knoflook, de gember, gemalen komijn, kaneel, de harissa en de helft van de koriander.
-
Vorm er kleine balletjes van en laat ze afgedekt in de koelkast 20 minuten opstijven.
-
Was het stuk komkommer en snijd het in de lengte door. Snijd de stukken in smalle plakjes.
-
Was de tomaten en snijd ze in blokjes.
-
Klop een dressing van 1 eetlepel olie, citroensap en de rest van de koriander.
-
Meng de komkommer met de tomaat en de dressing.
-
Bak de gehaktballetjes in de rest van de olie in 10 minuten gaar en lichtbruin.
-
Geef er de salade en het brood bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.