Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten.
-
Kook de snijbonen in een bodempje water in 8 minuten gaar.
-
Pel het sjalotje en de knoflook en snijd het in snippers.
-
Maak de peper schoon en verwijder de pitjes. Snijd de peper in reepjes.
-
Boen de citroen goed schoon en rasp het gele van de schil. Pers de citroen uit.
-
Schil het stukje gember en rasp het.
-
Verwarm de olie in een braadpan en fruit hierin de sjalot, de knoflook, de gember, het komijnzaad en de kerrie tot het gaat geuren.
-
Voeg de reepjes peper, royaal geraspte citroenschil toe. Voeg de rijst toe en meng alles goed.
-
Voeg eventueel nog wat citroensap toe.
-
Strooi de pecannoten erover en geef de snijbonen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.