Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
-
Was de dille en hak fijn. Houd een deel apart voor de garnering.
- Spoel de bonen af en laat uitlekken.
-
Was de tomaten en halveer.
- Verwarm de olie en bak de ui zacht.
-
Voeg de dille, knoflook en specerijen toe en bak kort mee. Bak de tomatenpuree mee.
-
Voeg de tomaten toe en bak deze tot ze zacht zijn.
- Voeg de cannellinibonen toe en bak nog even mee.
- Besmeer het brood met de hüttenkäse, verdeel de bonendip erover en garneer met dille.
Extra informatie
Bekijk de receptvideo en zie hoe je deze kruidige dip maakt.
Variaties
Ook lekker om het bonenmengsel te garneren met hüttenkäse en dille en het brood daarin te dippen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze 'Kies Ik Gezond?'-app.