Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Snijd de tofu in blokjes en bestrooi ze met peper.
-
Hak de pinda's fijn.
-
Klop het ei los met de ketjap en schep de tofublokjes erdoor.
-
Wentel de blokjes daarna door de fijngemaakte pinda's.
-
Was de komkommer en snijd in halve plakjes. Maak er met peper en azijn een salade van.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Bak de ui met de kerrie in de helft van de margarine zacht. Bak de gare rijst mee.
-
Verwarm de rest van de margarine en bak hierin de tofu in enkele minuten lichtbruin en knapperig.
-
Serveer de komkommersalade en de kerrierijst erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.