Bereiding
- Rooster de boterham en maal het met een keukenmachine tot paneermeel. Je kunt het brood ook met de hand verkruimelen.
-
Was de tomaten en komkommer. Snijd 1 tomaat in plakjes en 6 plakjes van de komkommer. Zet ze apart. Snijd de andere tomaten en de rest van de komkommer in blokjes.
-
Was de sla.
-
Doe de blokjes tomaat en komkommer met de sla in een kom. Houd een klein beetje sla apart voor de burgers.
-
Maak een sausje van de honing, mosterd, kwark en peper.
-
Meng het knoflook- en uienpoeder met wat peper door het kipgehakt en vorm er burgers van.
-
Strooi het paneermeel op een bord en haal de burgers er doorheen zodat er een paneerlaag ontstaat.
-
Verwarm de olie in de pan en bak de burgers aan elke kant 5 minuten totdat ze gaar zijn.
-
Snijd de broodjes open en besmeer de onderkant met de saus. Beleg de broodjes met de sla, plakjes tomaat en komkommer.
-
Breng de salade op smaak met de rest van de honing-mosterdsaus.
-
Leg de burgers op de broodjes en serveer met de salade.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.