Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- Was de groente.
- Schil de koolrabi’s en snijd in blokjes.
-
Schrap eventueel de wortel en snijd in plakjes.
-
Kook de koolrabi en wortel in weinig water in 5 minuten gaar.
-
Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan. Laat afkoelen op een bord.
-
Rooster het brood en maal tot kruim.
-
Hak de hazelnoten grof en meng dit met het broodkruim en de kaas.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Stamp de aardappelen fijn en maak er met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree van.
- Verwarm de over voor op 180 °C.
-
Schep de groente in een ovenschaal en dek af met de aardappelpuree. Verdeel het notenmengsel erover.
- Rooster het 10 minuten in de oven lichtbruin.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.