Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de kip met wat peper en komijn.
- Pel de knoflook en pers uit boven de kip.
- Bak het vlees in de hete margarine in 10-12 minuten gaar.
-
Was de bieslook en snijd klein.
-
Maak een dressing van de bieslook, azijn, mosterd, 1 eetlepel water en de olie.
-
Was de koolrabi, snijd dikke stelen weg en schil met een dunschiller.
-
Rasp de koolrabi grof of snijd hem in dunne reepjes.
-
Was de tuinkers en knip het kruid uit het bakje.
-
Meng de tuinkers en de dressing met de koolrabi.
- Serveer de koolrabisalade en de kip bij de aardappelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.