Bereiding
- Maak de teentjes knoflook los, maar pel ze niet.
-
Pof de knoflook in een kleine droge koekenpan met een deksel erop in 20 minuten gaar.
-
Schil de knolselderij en snijd hem in blokjes.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Fruit de ui in de olie glazig.
-
Voeg de knolselderij toe met de kipfilet, het water en het stukje bouillontablet en breng dit aan de kook.
-
Kook de knolselderij in 20 minuten gaar.
-
Neem de kipfilet uit de pan.
-
Druk de gare knoflook uit de velletjes en roer ze door de soep.
-
Pureer de soep met een staafmixer.
-
Breng de soep weer aan de kook en verdun hem met wat melk.
-
Snijd de kipfilet in blokjes en roer ze door de soep.
-
Was de blaadjes selderij, knip ze klein en strooi ze over de soep. Maal er wat peper over.
-
Serveer er brood bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.