Bereiding
            
                - Maak de teentjes knoflook los, maar pel ze niet. 
 - 
Pof de knoflook in een kleine droge koekenpan met een deksel erop in 20 minuten gaar.
 - 
Schil de knolselderij en snijd hem in blokjes. 
 - 
Pel de ui en snijd hem klein.
 - 
Fruit de ui in de olie glazig. 
 - 
Voeg de knolselderij toe met de kipfilet, het water en het stukje bouillontablet en breng dit aan de kook. 
 - 
Kook de knolselderij in 20 minuten gaar.
 - 
Neem de kipfilet uit de pan.
 - 
Druk de gare knoflook uit de velletjes en roer ze door de soep. 
 - 
Pureer de soep met een staafmixer. 
 - 
Breng de soep weer aan de kook en verdun hem met wat melk. 
 - 
Snijd de kipfilet in blokjes en roer ze door de soep.
 - 
Was de blaadjes selderij, knip ze klein en strooi ze over de soep. Maal er wat peper over.
 - 
Serveer er brood bij.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.