Bereiding
- Hak de walnoten grof.
-
Pel de ui en knoflook en snipper ze fijn.
-
Was de spinazie en laat goed uitlekken.
- Bak de ui en knoflook in de helft van de olijfolie, voeg de spinazie toe en bak een paar minuten.
-
Voeg de walnoten toe, breng op smaak met peper en laat nog een paar minuten pruttelen.
-
Bestrijk het brood met de rest van de olijfolie en bestrooi met de specerijen.
- Verwarm de broden 1 minuut in een droge hete koekenpan.
-
Roer de yoghurt door de spinazie-dip.
-
Snijd het brood in punten en serveer met de dip erbij.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
De gevulde dadels en de Turkse puntjes op de foto zijn ook zeker het proberen waard.