Bereiding
- Was de sinaasappel. Snijd een dunne reep uit de schil en snijd deze in mooie reepjes. Pers de sinaasappel uit.
-
Snijd het halve vanillestokje open.
-
Breng het sinaasappelsap met het vanillestokje tegen de kook aan en laat dit enkele minuten trekken.
-
Neem het vanillestokje eruit en schraap met een puntig mesje wat van het zwarte merg eruit. Roer dit door het sap en laat het afkoelen.
-
Schil de kiwi’s en snijd ze in de lengte in vieren. Schik de parten op bordjes en schenk het sausje erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.