Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Pel de ui. Snijd de ui in reepjes.
-
Maak de paprika’s schoon en snijd ze in repen.
-
Was de bleekselderij en snijd de stengel in smalle reepjes.
-
Was de rucola en laat goed uitlekken.
-
Maak de radijs schoon en snijd ze in vieren.
-
Snijd de kipfilet in blokjes.
-
Bak de blokjes kip in 1 eetlepel olie aan alle kanten bruin. Strooi er de goulashkruiden over.
-
Voeg de ui, de repen paprika en de bleekselderij toe. Bak de groente 1 minuut mee.
-
Giet er een scheutje water bij en breng alles aan de kook. Laat de goulash met een deksel op de pan in 5 minuten gaar worden.
-
Klop een dressing van de andere lepel olie en wat citroensap.
-
Meng de radijs en de rucola met de dressing.
-
Serveer de rijst en de salade bij de goulash.
Ingrediënten over?
Bleekselderij:
Bewaar de rest van een struik bleekselderij verpakt in plastic nog maximaal 7 dagen in de koelkast. Gebruik bleekselderij om te roerbakken, op brood, in een tomatensaus of soep of in een linzensalade met gegrilde paprika.