Bereiding
- Maak de ui en de paprika schoon.
-
Snijd de ui in snippers en de paprika in blokjes.
-
Schil de aardappelen en snijd in blokjes.
-
Maak de sperziebonen schoon en halveer ze.
-
Snijd de kipfilet in blokjes en was je handen.
-
Verwarm de margarine en bak de kip en de ui in enkele minuten lichtbruin.
-
Bak de goulashkruiden kort mee.
-
Voeg de paprikablokjes, de aardappelblokjes, het water en het stukje bouillontablet toe en breng dit aan de kook. Kook het gerecht in 10 minuten gaar.
-
Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Schep de yoghurt op de goulash en serveer de sperziebonen erbij.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.