Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Bestrooi de kipfilet met wat peper en kerriepoeder.
- Bak de kip in de hete margarine gaar en lichtbruin. Neem uit de pan en houd warm.
-
Maak de sperziebonen schoon en kook in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Verwarm het mosterdzaad in een droge pan tot het gaat poffen.
- Pel de ui en snijd klein.
- Bak de ui in dezelfde pan als het kipfilet. Voeg het volkorenmeel toe en warm dit goed door.
-
Giet er bij gedeelten, onder goed roeren het water bij tot een saus is ontstaan.
-
Laat de saus even koken en roer er de mosterd en het mosterdzaad door.
-
Was de bieslook en snijd klein.
- Strooi de bieslook over de saus en verdeel over de kip. Serveer de rijst en sperziebonen erbij.
Variaties
De mosterd kun je makkelijk zelf
maken. Bekijk het recept voor mosterd.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.