Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Bestrooi de kipfilets met peper en wat kerriepoeder. Bak de kip in de hete margarine in 15 minuten gaar en bruin.
-
Maak de sperziebonen schoon. Kook de sperziebonen in een bodempje water in 10 minuten gaar.
-
Verwarm het mosterdzaad in een droge pan tot het gaat poffen.
-
Snijd het stukje ui klein. Neem de kip uit de pan en houd het warm.
-
Fruit de ui in de achtergebleven margarine. Voeg het volkorenmeel toe en warm dit goed door.
-
Giet er bij gedeelten, onder goed roeren 200 ml water bij tot een saus is ontstaan.
-
Laat de saus even koken en roer er de mosterd en het mosterdzaad door.
-
Was de bieslook en knip het klein. Strooi de bieslook over de saus. Serveer de saus bij de kip en geef de rijst en sperziebonen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.