Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
 - 
Bestrooi de karbonades met wat peper.
 - 
Bak het vlees in de hete margarine in 15 minuten gaar en bruin.
 - 
Maak de spruitjes schoon en kook ze in weinig water in ca. 10 minuten gaar.
 - 
Ontpit de olijven en snijd ze klein.
 - 
Was de tomaat en snijd hem klein.
 - 
Smoor de olijven, de stukjes tomaat en de Provençaalse kruiden kort mee met de karbonades.
 - 
Neem het vlees uit de pan en voeg 100 ml water toe aan de olijven en tomaat. Breng dit aan de kook.
 - 
Serveer de saus, de spruitjes en de aardappelen bij het vlees.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.