Bereiding
- Bereid de broodmix volgens de gebruiksaanwijzing en kneed er een deeg van.
-
Laat het deeg afgedekt op een warme plaats 30 minuten rijzen.
-
Druk of rol het deeg op het aanrecht tot een rechthoekige lap van ca. 25 bij 25 cm.
-
Snijd het deeg in 8 repen.
-
Doe de basterdsuiker met de kaneel in een bord.
-
Bestrijk de repen deeg met de margarine.
-
Wentel de repen deeg door het suiker-kaneelmengsel en rol ze op.
-
Laat ze nog 30 minuten op een warme plaats rijzen.
-
Warm de oven voor op 180 °C.
-
Bedek de bakplaat met bakpapier en leg de deegrolletjes op de bakplaat.
-
Bak de broodjes in het midden van de oven in 20 minuten gaar en lichtbruin.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.