Bereiding
- Boen de sinaasappel goed schoon en snijd de buitenkant van de schil eraf. Snijd de schil in reepjes.
-
Kook de reepjes sinaasappelschil een paar minuten in wat water. Giet het water af.
-
Pers de sinaasappel uit.
-
Verwarm het sinaasappelsap en laat dit enigszins inkoken.
-
Roer de schilletjes erdoor en maak de saus op smaak met peper, wat kaneel en een mespuntje gemberpoeder.
-
Laat de saus afkoelen.
-
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de kalkoenfilets met peper.
-
Bak het vlees in de hete margarine in 15 minuten gaar en lichtbruin.
-
Maak de bloemkool schoon. Verdeel de bloemkool in rozen en snijd de steel in stukjes. Kook de bloemkool in ca. 10 minuten gaar.
-
Serveer de saus bij de kalkoen, de bloemkool en aardappelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.