Bereiding
- Maak een dressing van de olie met azijn en peper.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
-
Snijd of knip de plakjes bacon in reepjes en bak ze langzaam bruin en knapperig.
-
Maak de prei schoon en snijd hem in stukjes van 4 cm.
-
Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in roosjes. Schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Was de tomaatjes en halveer ze.
-
Spoel de kapucijners af.
-
Bak de stukken prei met de broccoli en de kerrie in de margarine gaar.
-
Voeg de tomaatjes en de kapucijners toe en warm het geheel goed door.
-
Maak het op smaak met de dressing, pijnboompitten en peper en strooi de reepjes bacon erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.