Bereiding
- Was de tomaten en snijd in plakjes.
- Laat de mozzarella uitlekken en snijd in plakjes.
- Was de basilicum en snijd grof.
- Snijd het stokbrood in plakken en rooster met de pijnboompitten goudgeel in een droge pan.
- Verdeel de tomaten en mozzarella op een bord.
- Verdeel de olie, basilicum en pijnboompitten over de salade. Breng op smaak met peper en oregano.
- Serveer het stokbrood bij de salade.
Extra informatie
Bekijk ook de receptvideo hieronder.
Variaties
Ook lekker met andere noten, zaden of pitten.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediƫnten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediƫnten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.