Bereiding
            
                - Was de sinaasappel en snijd er twee schilletjes vanaf.
 - 
Breng de melk met de agar agar, de suiker en de sinaasappelschil aan de kook.
 - 
Laat dit een aantal minuten pruttelen en haal dan van het vuur.
 - 
Hang de theezakjes in het pannetje en laat minimaal 5 minuten trekken.
 - 
Laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur en verwijder de sinaasappelschillen.
 - 
Verdeel de melk over 4 glaasjes en laat minimaal 2 uur in de koelkast opstijven.
 - 
Hak de amandelen in kleine stukjes.
 - 
Verwarm de pruimenjam in een pannetje en voeg 2 eetlepels water toe.
 - 
Garneer elk glaasje met een lepel warme pruimenjam en wat amandelen.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                Gebruik in plaats van melk verrijkte sojadrink.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.