Bereiding
            
                - Pel het sjalotje en snijd hem klein.
- 
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
- 
Verwarm de margarine en fruit hierin de sjalot glazig. 
- 
Bak de plakjes champignon kort mee.
- 
Giet er 300 ml water met het stukje bouillontablet bij en kook de soep enkele minuten.
- 
Was de peterselie en knip het klein.
- 
Maak de soep op smaak met peper en wat nootmuskaat en strooi er peterselie over.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.