Bereiding
            
                - Was de linzen in een zeef en laat uitlekken. 
- 
Steek de kruidnagels in het laurierblad. 
- 
Kook de linzen met het laurierblad volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 
Maak de groente schoon en snijd klein.
- 
Bak de knolselderij kort  in de hete olie. Bak de rest van de groente en de tomatenpuree mee. 
- 
Voeg het paprikapoeder en water met het stukje groentebouillontablet toe en laat dit 10 minuten stoven. 
- Breng de goulash op smaak met wat peper en tijm.
- 
Giet de linzen af en verwijder het blad en kruidnagels. Serveer de linzen bij de groentegoulash.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.