Bereiding
- Was de linzen in een zeef.
-
Steek de kruidnagels in het laurierblad.
-
Kook de linzen in ruim water met het laurierblad met kruidnagels in 20 minuten gaar.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de knolselderij in smalle reepjes, de wortel in halve plakken en de kool in slierten.
-
Bak de knolselderij kort in de hete olie. Bak de rest van de groente met de tomatenpuree mee.
-
Voeg het paprikapoeder en water met het stukje groentebouillontablet toe en laat dit 10 minuten stoven.
-
Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in repen. Smoor de oesterzwammen mee met de groente.
-
Maak de goulash op smaak met wat peper en tijm.
-
Giet de linzen af en verwijder de kruiden. Serveer de linzen bij de groentegoulash.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Knolselderij:
Dek het snijvlak af met plastic folie. Bewaar het stuk knolselderij maximaal 4 dagen in de koelkast.
Verwerk de rest van de knolselderij in een visgerecht met krieltjes.