Bereiding
- Was de groente, dep droog en snijd in dunne plakken.
- Meng de groente met de olie en kruidenmix en schep in de airfryer.
- Bak 10-15 minuten tot de plakken lichtbruin en knapperig zijn.
- Laat de chips afkoelen en serveer in een schaaltje.
Extra informatie
In deze receptvideo laten we zien hoe je zelf groentechips maakt.
Variaties
Je kunt de chips ook in de oven maken. Verwarm de oven voor op 180°C en laat de chips in 15-20 minuten lichtbruin en knapperig worden.
De Mexicaanse kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.