Bereiding
- Warm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel de havermout en de tarwevlokken gelijkmatig over de bakplaat van de oven. Meng de olie erdoor.
-
Rooster het mengsel in het midden van de hete oven in ongeveer 15 minuten licht. Schep het mengsel halverwege de tijd een keer om.
-
Laat het afkoelen.
-
Snijd of knip het gedroogde fruit in reepjes.
-
Meng het lijnzaad, het gemberpoeder en de koekkruiden door het vlokkenmengsel.
-
Schep het gedroogde fruit erdoor.
-
Bewaar de granola in een goed afsluitbare pot.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.