Bereiding
- Warm de oven voor op 175 °C.
-
Schil de perziken, neem de pit er uit en hol de vruchten eventueel wat uit. Verkruimel het bitterkoekje.
-
Splits het ei en klop de dooier los.
-
Vermeng de koekkruimels met het vruchtvlees, de losgeklopte eierdooier, de helft van de suiker en het citroensap.
-
Vul hiermee de perzikhelften en plaats ze in een ovenvaste schaal.
-
Klop het eiwit met de rest van de suiker stijf, verdeel dit over de perziken en plaats ze in de oven.
-
Bak de perziken in 15 minuten heet en goudgeel. Dien ze heet op.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.