Bereiding
- Was
de komkommer en snijd deze in drie gelijke delen. Hol de binnenkant uit met een mes of appelboor.
-
Snijd 3 gelijke reepjes uit de surimi stick.
-
Halveer
de avocado en snijd 3 reepjes uit de avocado.
-
Was de wortel en snijd in reepjes ter grootte van de lengte van de komkommerstukken.
-
Vul
de uitgeholde komkommer stukken met de surimi stick, avocado, wortel en hüttenkase.
- Snijd de 3 stukken dan in plakken.
- Garneer eventueel met sesamzaad.
Extra informatie
In deze video zie je hoe je stap voor stap deze gevulde komkommers maakt.
Variaties
Ook lekker met gerookte zalm.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.