Bereiding
- Was de aardappelen en hol met een mes of lepel uit.
-
Kook de aardappelen 10 minuten in weinig water.
-
Week het brood in wat tomatenblokjes en schenk de rest van de tomatenblokjes in een pan.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Pel de ui en snijd fijn.
- Doe het gehakt in een kom en meng er de peterselie, ui, het brood en de gehaktkruiden door.
- Vul de aardappelen met het vleesmengsel, zet in de pan met tomatenblokjes en was je handen.
-
Laat de aardappelen met de vulling met een deksel op de pan op lage temperatuur in 25-30 minuten gaar worden.
-
Kook de doperwten in weinig water in 2 minuten gaar.
-
Was de andijvie, snijd in smalle repen en meng met de doperwten.
-
Maak een dressing van de olie, azijn en mosterd.
-
Meng de dressing door de groente en serveer de salade bij de gevulde aardappelen.
Variaties
De gehaktkruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.