Bereiding
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
-
Pel de sjalotten en de knoflook en snijd ze klein.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes. Schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Fruit de ui en de knoflook met wat peper zacht in de olie.
-
Schep de helft uit de pan en houd dit achter.
-
Bak de gare rijst even mee in de pan.
-
Warm de grill voor.
-
Meng het achtergehouden sjalottenmengsel met wat rozemarijn en citroensap.
-
Vul hiermee de buikholtes van de sardines.
-
Rooster de vis onder de hete grill in ca. 10 minuten gaar en lichtbruin.
-
Kook de broccoli in weinig water in ca. 5 minuten gaar.
-
Bestrooi de vis met wat peper. Serveer de vis en de broccoli bij de rijst.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.