Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in wat water in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd de tempé in blokjes en bestrooi met cajunkruiden.
-
Maak het witlof schoon en snijd in de lengte in 6 parten.
-
Verwarm de helft van de olie en bak hierin het witlof in enkele minuten gaar.
-
Bak in de rest van de olie de tempé aan alle kanten lichtbruin.
-
Was de appel en snijd in blokjes.
- Voeg de appel toe aan de tempé en bak kort mee.
- Breng op smaak met cajunkruiden en strooi de granaatappelpitten erover. Serveer de tempé en de aardappelen erbij.
Variaties
Je kunt ook granaatappelpitten uit de diepvries halen. De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Granaatappel:
Bewaar granaatappels buiten de koelkast op een droge plek. Dek een halve granaatappel af en bewaar maximaal 2 dagen in de koelkast of 12 maanden in de diepvries. Gebruik de rest van de granaatappelpitten in yoghurt, op een geroosterde boterham met hüttenkäse of in deze rolletjes!