Bereiding
- Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
-
Was de peultjes en snijd er een puntje af.
-
Snijd een dun stukje van de schil van de gewassen sinaasappel en snijd dit heel fijn.
-
Pers de halve sinaasappel uit.
-
Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi ze met wat peper.
-
Verwarm de olie en bak hierin de kip lichtbruin.
-
Roerbak de sinaasappelschil, de bosuitjes en wat gemberpoeder mee.
-
Voeg de peultjes, de doperwten, het sinaasappelsap en het water toe en stoof de groente en de kip in 5-7 minuten gaar.
-
Kook intussen de noedels in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Was de taugé en warm dit kort met de kip mee.
-
Maak op smaak met de ketjap en peper en geef de noedels erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.