Bereiding
- Schil de gember en rasp fijn.
-
Meng de helft van de gember met de chilipoeder, komijn, kurkuma en het citroensap. Voeg de helft van de olie toe en meng tot een marinade.
-
Pel de knoflook en pers uit. Meng de helft van de knoflook met de marinade.
-
Wrijf de stukken vis in met de marinade en was je handen. Laat de vis afgedekt in de koelkast 1 uur marineren.
-
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de snijbonen en de peultjes schoon. Snijd de snijbonen in ruiten en halveer de peultjes.
-
Kook de snijbonen in weinig water 6 minuten.
-
Voeg de peultjes toe en kook de groente nog 2 minuten.
-
Warm de grill voor.
-
Laat de vis onder de hete grill in 10-12 minuten gaar en lichtbruin worden.
-
Verwarm de rest van de olie en bak hierin de rijst met de rest van de gember, de rest van de knoflook en de kerrie zacht. Warm de snijbonen met peultjes kort mee.
-
Serveer de rijst met groente bij de vis.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.