Bereiding
            
                - Maak een marinade van de balsamicoazijn, ½ eetlepel water, de honing, wat peper en wat tijm.
- 
Stroop het vel van de bietjes en schaaf de bietjes in hele dunne plakjes. Gebruik hiervoor een kaasschaaf of mandoline.
- 
Schep de marinade voorzichtig door de bietenplakjes en laat dit een half uurtje staan.
- 
Was de rucola en laat het goed drogen. Verdeel de rucola over 2 bordjes. 
- 
Schik de plakjes biet erop en verkruimel de geitenkaas erover.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.