Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
-
Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
-
Pel de ui en de knoflook. Snijd de ui
fijn en pers de knoflook uit.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Was de tomaatjes en halveer ze.
-
Was de peterselie en snijd fijn.
-
Verhit een pan met de olie en bak de ui
zacht.
-
Voeg de geperste knoflook en de gember toe en
bak kort mee.
-
Voeg kerriepoeder toe en
bak kort mee.
-
Breng het water aan de kook en los de bouillon op.
-
Schenk de bouillon bij het ui-knoflookmengsel en voeg de tomaatjes en
de blokjes aardappel toe. Laat het geheel kort koken.
-
Pel de eieren en snijd ze in parten.
-
Strooi de peterselie over de curry en serveer de
parten ei erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.