Bereiding
- Maak de broccoli schoon en snijd in stukjes.
-
Kook de groente in weinig water in een paar minuten beetgaar.
- Pel de knoflook en uit. Pers 1 teentje knoflook boven de helft van de olie uit.
-
Maak een dressing van de olie met azijn en wat peper.
-
Laat de broccoli uitlekken. Schep de dressing door de nog warme groente en laat dit afkoelen.
-
Was de mosselen goed en verwijder kapotte en extra zware exemplaren.
- Snijd de ui en de rest van de knoflook klein.
- Bak de ui en knoflook in de rest van de olie glazig.
-
Voeg wat water met wat tijm toe en laat dit enkele minuten koken.
-
Voeg de mosselen toe en kook ze in 10 minuten met een deksel op de pan gaar.
-
Schud de mosselen een paar keer tot alle schelpen open staan. Verwijder de mosselen die dicht blijven.
-
Serveer de mosselen met de broccolisalade en stokbrood.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.