Bereiding
- Was
de courgette, paprika en aubergine. Snijd ze in plakjes van ongeveer 1
centimeter dik.
-
Meng
de plakjes groenten met olijfolie en peper in een kom.
-
Verwarm
de grill en gril de groenten ongeveer 3 à 4 minuten aan beide kanten tot ze
zacht zijn en lichte grillstrepen hebben. Leg de groenten apart en laat ze
afkoelen.
-
Snijd
de volkoren pistoletjes open, besmeer met hummus en beleg met de gegrilde
groenten en basilicumblaadjes.
Variaties
Ook mogelijk om kant-en-klare gegrilde groente zonder zout uit koeling of diepvries te gebruiken.
De hummus kun je makkelijk
zelf maken. Bekijk het recept voor hummus.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.