Bereiding
- Maak de aardappelen goed schoon en kook ze in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Pel de uien en snijd ze in halve ringen.
-
Was de spinazie en laat uitlekken.
-
Maak de radijs en de tomaten schoon. Snijd de radijs in vieren en halveer de tomaatjes.
-
Bak de uienringen in de helft van de olie zacht.
-
Was de selderij en snijd klein.
-
Klop een dressing van de rest van de olie, een scheutje water, azijn, de mosterd en een deel van de selderij.
-
Bestrooi de tartaar met peper en bak ze in een hete pan in 6 minuten lichtbruin.
-
Meng de rest van de selderij en de helft van de gebakken uien door de aardappelen.
-
Schep de rest van de uien op de tartaar.
-
Meng de spinazie met de radijs, de tomaten en de dressing. Serveer de salade bij de aardappeltjes en de tartaar.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.