Materialen
ijsblokjeshouder, glazen, lange prikkers
Bereiding
- Was de frambozen en laat uitlekken.
-
Leg de frambozen in de vakjes van een ijsblokjeshouder, vul verder met water en zet minimaal 3 uur in de vriezer.
-
Houd 1/4 van de frambozen achter.
-
Druk de rest van de frambozen kapot en roer met het water tot moes. Verdeel dit over de glazen.
-
Vul de glazen met het water en de frambozenijsklontjes.
-
Rijg de overgebleven frambozen aan prikkers en leg de prikkers op de glazen.
Extra informatie
Dit is een gezonder
alternatief voor een cocktail omdat dit drankje geen alcohol bevat.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.