Materialen
Ijsblokjeshouder, cocktailprikker
Bereiding
- Was de frambozen en houd ¼ achter voor de garnering.
- Leg ¼ van de frambozen in de vakjes van een ijsblokjeshouder. Vul met water en zet in de vriezer tot het water is bevroren.
-
Druk de rest van de frambozen kapot en roer met een scheutje water tot moes.
- Verdeel het frambozenmoes over de glazen.
-
Vul de glazen met het water en de frambozenijsklontjes.
-
Rijg de overgebleven frambozen aan prikkers en leg de prikkers op de glazen.
Extra informatie
Dit is een gezonder
alternatief voor een cocktail omdat dit drankje geen alcohol bevat.
Variaties
Ook lekker met bramen of blauwe bessen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.