Bereiding
- Snijd het vlees in reepjes.
- Doe het vlees in een kom en meng er wat citroensap, gerookt paprikapoeder en peper door. Zet dit 20 minuten afgedekt in de koelkast.
-
Was de komkommer en rasp fijn. Druk er wat vocht uit.
- Pel de knoflook en hak fijn.
-
Meng de komkommer met de yoghurt en maak dit op smaak met de helft van de knoflook, wat peper en gemalen komijn.
-
Maak de rest van de groente schoon. Snijd de uien in snippers en de paprika en de tomaten in blokjes.
-
Spoel de kidneybonen af en laat ze uitlekken.
-
Verwarm de olie in een braadpan en bak hierin het vlees lichtbruin.
-
Bak de ui en de knoflook even mee.
- Voeg de paprika en tomaten toe en bak dit een paar minuten mee.
-
Meng de kidneybonen erdoor en warm het geheel goed door.
-
Verwarm de tortilla’s in een pan of de magnetron en vul ze met het mengsel en een schepje van de komkommer-yoghurtsaus. Rol ze op.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Komkommer:
Maak er een lekkere salade voor op een broodje mee.