Bereiding
- Kook de eieren hard.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd dit klein.
-
Fruit de ui en de knoflook in de olie glazig.
-
Fruit de kerrie, de koriander en het gemberpoeder mee.
-
Roer de maïzena met 100 ml water glad en schenk dit bij de ui.
-
Voeg de kokosmelk toe en breng de saus aan de kook.
-
Maak de saus op smaak met peper.
-
Pel de eieren en snijd ze in parten.
-
Was de selderij en de koriander en knip het klein.
-
Schep de parten ei door de saus en strooi de kruiden erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.