Bereiding
- Kook de eieren hard.
-
Schil de aardappelen en snijd in blokjes van 3 cm.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en knoflook fijn, de prei in ringen, de paprika in blokjes, de sperziebonen in stukjes en de kool in smalle slierten.
-
Schil de gemberwortel en rasp deze.
-
Verwarm de olie in een wok of braadpan en bak hierin de ui, knoflook, gember en currypasta.
-
Voeg de prei en kool toe en laat dit enkele minuten zacht meebakken.
-
Voeg de rest van de groente en aardappelblokjes toe en giet het water erbij.
-
Breng dit aan de kook. Kook het gerecht 15 minuten afgedekt met deksel.
-
Pel de eieren en snijd in stukken.
-
Schep de laatste minuten de stukken ei erdoor.
Variaties
De currypasta kun je makkelijk zelf maken. Bekijk het recept
voor currypasta.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.