Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook in weinig water in 10 minuten gaar.
 - 
Was de tomaten en snijd in stukjes.
 - 
Rooster het komijnzaad, korianderzaad en de peperkorrels in een droge koekenpan tot het gaat geuren.
 - 
Maak de groene peper schoon en verwijder eventueel de zaadlijsten en pitten. 
 - 
Schil de gember en snijd in stukjes. 
 - 
Pureer de groene peper, gember en geroosterde specerijen met een staafmixer of in een keukenmachine fijn.
 - 
Pel de ui en de knoflook en snijd klein. 
 - 
Verwarm de olie en fruit hierin de ui, knoflook, het specerijenmengsel, de kurkuma, kardemom en kaneel. 
 - 
Voeg de tomaat, het stukje bouillontablet en de kokosmelk toe en laat dit 10 minuten zacht pruttelen. 
 - 
Kook de eieren in 8-10 minuten hard. 
 - 
Schep de doperwten en gekookte aardappel door de curry en laat dit in 5 minuten heet en gaar worden.
 - 
Was de koriander en snijd klein.
 - 
Pel de eieren en snijd in parten.
 - 
Strooi de koriander over de curry en leg de parten ei erop.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.