Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd ze fijn.
-
Maak de gember schoon en rasp fijn.
-
Was de groente en koriander.
- Snijd de sperziebonen doormidden, de tomaten in kleine blokjes en hak de koriander fijn.
-
Snijd de kippendijfilet in blokjes.
-
Verhit de olie.
-
Bak de kip en de ui een paar minuten.
-
Voeg knoflook, gember, tomaten, sperziebonen en garam masala toe.
-
Bak een paar minuten en voeg het water toe.
-
Doe de deksel op de pan en laat minstens 10 minuten op laag vuur pruttelen.
-
Serveer de curry met de rijst en maak af met de koriander.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.