Bereiding
- Snijd de halve paprika in reepjes.
-
Bak de reepjes paprika in een grillpan of koekenpan met anti aanbakbodem zacht.
-
Snijd het pistoletje in plakjes en rooster ze knapperig en lichtbruin.
-
Pel de knoflook.
-
Was de basilicum. Houd een paar blaadjes achter voor garnering.
-
Hak de basilicum met de knoflook, de walnoten, de kappertjes en 1 eetlepel water tot een pasta.
-
Bestrijk hiermee sneetjes brood.
-
Verdeel de paprika over het brood en garneer met een blaadje basilicum.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt
vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Halve paprika
Bewaar een stuk paprika verpakt in plastic folie maximaal 2 dagen. Eet de rest van de paprika op brood of kleingesneden in een salade.