Materialen
ijsblokjeshouder, glazen, lange prikkers
Bereiding
- Was de frambozen en laat ze uitlekken.
-
Leg de frambozen in de vakjes van een ijsblokjeshouder en vul verder met water. Laat dit bevriezen.
-
Houd 1/4 van de frambozen achter.
-
Druk de rest van de frambozen kapot en roer ze met 2 lepels water tot moes. Verdeel dit over de glazen.
-
Vul de glazen met het water en de frambozenijsklontjes.
-
Rijg de overgebleven frambozen aan prikkers en leg de prikkers op de glazen.
Variaties
Gebruik frambozen uit de diepvries.
Ingrediënten over?
Frambozen
Bewaar zacht fruit zoals frambozen, aardbeien, bessen onafgedekt
1-3 dagen in de koelkast. Zorg dat het
fruit niet vochtig wordt, leg het eventueel op keukenpapier om vocht te
absorberen.
Op zoek naar meer verkoelende drankjes?
Citroensquash
Peach and ginger
Mintcooler
Meloen-gembermocktail
Cassiscooler