Bereiding
- Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Was de citroen, rasp wat van de schil en pers uit.
-
Pel de knoflook en pers uit.
-
Maak een dressing van de olie, knoflook, specerijen en wat citroenschil en -sap. Breng op smaak met peper.
-
Schep de dressing door de warme couscous en laat afkoelen.
-
Maak de groente schoon en snijd in blokjes.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge pan goudgeel.
-
Schep de groente en peterselie door de couscous en strooi de pijnboompitten erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.