Bereiding
- Breng het water aan de kook, schenk dit over de couscous en laat dit afgedekt 10 minuten wellen. Roer de couscous met een vork los.
-
Was de citroen en rasp wat van de schil. Pers de halve citroen uit.
-
Maak een saus van de olijfolie, geraspte citroenschil, het citroensap, de komijn, de koriander, royaal peper en het uitgeperste teentje knoflook. Schep dit door de couscous en laat de couscous afkoelen.
-
Maak de groente schoon en snijd alles in blokjes.
-
Was de peterselie en knip de blaadjes klein.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
-
Schep de groente en de peterselie door de couscous en strooi de pijnboompitten erover.
-
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.